du er her:ForsideSport og fritidBørkop Svømmehal

Børkop Svømmehal

Børkop Svømmehal
Vi glæder os til at se dig i Børkop Svømmehal.

Svømmehallens åbningstider

Mandage kl. 07.00-08.00
Mandage tillige kl. 12.00-16.00
Tirsdage kl. 14.00-22.00
Onsdage kl. 07.00-08.00
Fredage kl. 07.00-10.00
Fredage tillige kl. 14.00-20.00
Lørdage kl. 09.30-13.00

NB:
Tirsdage kl. 20.00 - 22.00 er kun for voksne.
Fredag holder vi "fredelig fredag" kl. 7.00-10.00.

Der lukkes for indgangen en time før lukketid.
De badende bliver fløjtet op en ½ time før lukketid.

 

Åbningstiderne for uge 7 samt uge 42:

Mandag kl. 7-8 og kl. 10-14
Tirsdag kl. 14-22.00
Onsdag kl. 7-14
Torsdag kl. 10-14
Fredag kl. 7-8 og kl. 10-14
Lørdag kl. 9.30-12.30


Lukkedage 2014

Ferielukket i uge 27, 28, 29 og 30

23. december til 1. januar 2015 (begge dage incl.)

Der henvises til opslag i svømmehallen vedrørende åbningstider på helligdage.

 

PRISER: 2014

Voksne fra 15 år

35 kr.
Børn og pensionister 25 kr.
Leje af svømmehal med livredder 770 kr. pr. time
Leje af svømmehal uden redder 560 kr. pr. time
Leje mindst 2 timer pr. gang  
10-turs kort  
Voksen 300 kr.
Børn og pensionister 200 kr. 

Børkop svømmehal
EliteVejle ønsker alle atleter, foreninger og samarbejdspartnere en god sommer.
Med Team Danmarks nye væsketest kan du regne ud, hvor meget det er nødvendigt at drikke før, under og efter konkurrence og træning.
Eliteidræt og skader følges ofte ad. Du kan imidlertid gøre meget selv for at undgå skaderne. Kurset indeholder teoretisk basisviden og praktiske råd om, hvordan du kan forebygge og behandle skader.
Et nyskabende samarbejde mellem Dansk Handicap Idræts-forbund, HIVO og EliteVejle har været en så stor succes, at parterne nu barsler med at gøre HIVO og Vejle til Kraftcenter inden for skydning.
EliteVejle støtter en række unge talenter. En af dem er den 16-årige golfspiller Mark Følbæk fra Jelling Golfklub, der drømmer om er en tilværelse som professionel golfspiller.
Hobby og Fendt Caravans er ny Rio 2016 OL-Guld-sponsor i EliteVejle. Vejle-virksomheden Campex bakker med sponsoratet op om EliteVejles vision om vejlensisk deltagelse ved OL og de Paralympiske Lege i Rio i 2016.
Vejle Taekwondo Klub afholdt i weekenden et venskabs kampstævne for børn i alderen 7-12 år, som hermed prøvede seriøs kamp for første gang. Måske det er det kommende kuld af elitekæmpere i Vejle?
En række klubber og atleter har allerede benyttet sig af EliteVejles fysioterapiordning med Fysiocenter Vejle, men vi opfordrer endnu flere til at benyttet tilbuddet. Kontakt fysioterapeut Kristian Birk og få lavet en individuel plan for jeres klub.
De to orienteringsløbere, Josefine Lind og Magnus Dewett, har fået forlænget deres personlige aftaler med EliteVejle. Aftaler der blandt andet støtter udlandsture, hvor de udfordres i langt højere grad end i Danmark.
Mønsterklubanalyse viser, at Triangle Razorbacks er et stærkt brand, og klubben er dygtig til sponsor-arbejde og til at gøre det attraktivt at være samarbejdspartner i klubben.
Fem års arbejde med at rykke og ændre Vejle Svømmeklub Tritons DNA kulminerede tidligere på året, da klubbens formand Ivan K. Pedersen modtog Vejle Kommunes hædersbevisning ”Mayors Choice”.
De to Vejle Kraftcenter roere Andreas Woltmann og Stine Therese Høy Møller, er begge blevet udtaget til EM Maraton i Slovakiet, den 11 - 15 juni.
Stævnesæsonen er i fuld sving med regattaer i Brandenburg Tyskland, i Maribo og i Bagsværd. Vejle roerne har klaret sig godt med flere roere på sejrsskamlen.
TC Syd Vejle stærkt repræsenteret til det kommende junior VM i Bulgarien. Fire løbere er udtaget: Camilla Bevensee, HTF, Haderslev, Magnus Dewett, OK Snab og de to TVO-løbere Thomas Knudsen Melfar OK og Josefine Lind, OK Gorm.
Ole Bisp Rasmussen fra Vejle Boldklub er blevet udtaget til U/18-landsholdet, der i slutningen af maj deltager i en turnering i Doha, Qatar.
Her finder du en let guide til, hvordan du spiser rigtigt og derved får mere ud af din træning. Husk at træningen også foregår gennem munden.
Ny teknologi hjælper atleter til bedre kommunikation, der kan blive guld værd – i helt bogstavelig forstand. Team Danmark tester nyt udstyr.

Leif Bojesen, der er Group Director i PR-bureauet Related, er nyt medlem af Eliteidrætsrådet – rådet bag EliteVejle. Her skal han blandt andet være med til at styrke kommunikationen om RIO 2016 visionen.
De danske fodboldkvinder møder i VM-kvalifikationen i aften Serbien på hjemmebanen på Vejle Stadion – en kamp, der skal vindes, hvis håbet om en VM-billet skal holdes i live.
EliteVejle udbyder i samarbejde med Team Danmark et 3-timers kursus i basal sportsernæring. Det foregår mandag den 2. juni kl. 17-20 på Campus Vejle.
Den nye aftale gør den Talentpulje, som Team Danmark har haft ansvaret for siden 2009 permanent. Aftalen sikrer også en permanent finansiering af Sport Event Denmark og en styrkelse af Anti Doping Danmark.
Bestyrelsen i Vejle Håndbold Ungdom har netop færdiggjort en ambitiøs udviklingsplan for Vejle Håndbold Ungdom dækkende perioden 2014-2017.
I weekenden 26. – 27. april var flere TVO-løbere til de danske mesterskaber i sprint og ultralang. Morten Ø. Jørgensen, OK Snab og TVO triumferede begge dage i H14. Også Magnus Dewett fra OK Snab imponerede.
Med støtte fra Judo Danmark og EliteVejle skal Vejle Judo Klub i februar 2015 arrangere et stort internationalt stævne, Matsumae Cup. Stævnet danner en naturlig forlængelse af NM som klubben var vært for i maj 2013.
Der er kommet mange aktører omkring talentudviklingen i Danmark, hvor Team Danmark og en række elitekommuner har påtaget sig en markant rolle i forhold til talentudviklingen.
Internationalt bliver der investeret stadig mere i eliteidræt. Dog ikke i Danmark, hvor den statslige støtte til eliteidræt er faldet med tre procent over de seneste 10 år. Det viser ny international forskning.
Vejle Kommune ønsker i et tæt samspil med brugerne at udvikle kommunes idrætsfaciliteter, så de bliver bedre udnyttet og mere fleksible. Nu skydes en halanalyse og en udviklingsproces i gang, der skal danne grundlag for fremtidens fleksible idrætsfaciliteter.
Vejle Svømmeklub Triton har succes på mange fronter. Ved Danske Hold Mesterskaber (DMH) i 4. Division i sidste weekend blev det til en sikker sejr og oprykning til 3. division. Målet er 1. division i 2017.
Kom I VB Parken og se fremtidens VB stjerner blive testet mod internationale top modstandere, når Vejle Boldklub i påsken afholder U16 Scandic Elite Tournament.
Stor hyldest til Vejles idræts- og fritidsliv ved årets sportsgalla i Vejle Musikteater. Flere af EliteVejles samarbejdsklubber og talenter var på scenen ved det store show.
Som et led i det sportslige samarbejde på tværs af klubberne under EliteVejle var Vejle Kajakklub i weekeden inviteret på besøg hos TVO på Abrahamsens Gård i Jelling Skov. Arrangementet blev en kæmpe succes.
Jonas Bjerremand på 16 år er en atlet der virkelig har vist, hvordan man udnytter samarbejdet mellem Vejle IF og EliteVejle til at booste sin sportslige og personlige udvikling.
Dansk Orienterings-Forbund markerede skiftet til sommertid med afholdelse af DM i natorienteringsløb i Jægerspris Skov. Magnus Dewett blev en sikker sølvvinder i H-20.
EliteVejles Talentudviklingspris gik i år til Joachim Lund fra Vejle IF. Prisen blev uddelt ved den store Sportsgallafest i Vejle Musikteater.
Det er afgørende for de næste generationer af talenter i dansk elitesport, at ’Aldersrelateret Træningskoncept (ATK)’, som nu er udarbejdet i 20 forbund, bliver implementeret i samarbejdet med klubber, idrætsskoler og Elitekommuner.
For to uger siden begyndte Vejle Boldklubs U/17- og U/19-Ligahold forårsturneringen, og talentchef Lasse Christensen ser en særdeles lys fremtid for Vejle Boldklub som talentfabrik.
Søndag 23. marts kl. 12 afholdes graduering for Vejle Boldklubs talenter u14/u15, som i efteråret 2013 har trænet judo sideløbende med deres boldspil. Hvis deltagerne består erhverves retten til at bære gult bælte.
EliteVejle hylder initiativer, der gør noget helt særligt for ud­viklingen af sportstalenterne i Vejle. I år er to talenttrænere og en talentchef nomineret til at modtage Talentudviklingsprisen.
Talentcenter Syd Vejle deltog i weekenden i Hallandspremieren ved Halmstad i Sverige. Målet var træning i nordisk terræn, men det blev også til fine resultater.
Han er født i 1993, men André Højen Christiansen fra Sejlklubben Neptun Vejle har allerede sejlet de første stævner imod de bedste i Verden. Nu drømmer han om en udtagelse til OL i Rio 2016.
OK Gorm valgt til årets klub af Dansk Orienterings-Forbund.
Første madworkshop i EliteVejle blev afviklet i februar på NOVA skolen for en gruppe svømmere fra Triton og deres forældre. Flere klubber må gerne byde sig til.
EliteVejle holder i 2014 Team Danmark basalkursus i sportsskader og sportsernæring.
Team Danmark øger i 2014 støtten til Dansk Kano og Kajak Forbund, og det er noget der kan mærkes hos den lokaler kajakroer Anne Nielsen, der er blevet optaget på forbundets Elitecenter i Bagsværd.
 
35 frivillige ledere fra 13 idrætsforeninger i Vejle Kommune var i mandags samlet til kursus. Her demonstrerede de, at foreningslivet og det frivillige engagement i Vejle Kommune i høj grad lever.
Idræts- og fritidsfesten i Vejle får nyt koncept og flytter til Musikteatret. Den årlige fest finder sted mandag den 31. marts. Byens borgere inviteres gratis med til den nye Sportsgalla.
Vejle Kommune og DBU Jylland inviterer til netværksmøde for pigefodboldtrænere og –ledere. Det sker tirsdag den 11. marts 2014 kl. 17.30 – 19 på Vejle Atletik Stadion.
Det er sjældent, at nogen fra Danmark tager medalje hjem til så stort et stævne som US-Open, hvor verdens bedste udøvere deltager. Resultatet bekræfter, at Emil er på rette vej imod junior VM og junior OL kvalifikation senere i marts.
Du kan nominere en klub eller en ildsjæl, som har gjort en særlig indsats for talenterne og talentudviklingen i Vejle i 2013.
Eliteidrætsklasser i folkeskolen er med til at styrke samspillet mellem idræt og skolegang for elever, som dyrker idræt på eliteniveau. Det viser en ny rapport.
Mens orkanen Bodil hærgede over Danmark åbende Bilka i Vejle dørene for nogle af landets største talenter, da Team Danmark skulle optage ny talentfilm. Med i filmen er en række talenter fra Vejle.
Vejle Taekwondo Klub’s teknik hold var til Teknik Cup Munkebo den 1. februar, hvor de samlet høstede 8 guldmedaljer, 1 sølvmedalje og 1 bronzemedalje.
Mathias Kristensen og Mads Lind Sørensen vandt guld og sølv ved årets første Taekwondo kampstævne.
Vejle Kommune hylder d. 31. marts kommunes idrætsliv ved den årlige idrætsfest. Foreninger opfordres i den anledning til at indstille kandidater til kommunes idrætspris.
For Vejle Judo Klub er år 2014 startet som en drøm. Klubben er netop udnævnt til Kraftcenter af Judo Danmark. Det betyder, at de fremover skal stå for regionstræningen, hvor de bedste judokæmpere samles.
EM i håndbold, VM i badminton, en European Tour turnering i golf og et VM i halvmaraton er højdepunkterne
i eventåret 2014. I EliteVejle ser vi også frem mod 2015, hvor Vejle er vært for EM i handicapbordtennis.
Peter Rosenmeier modtog lørdag Kulturministeriets Handicapidrætspris, for hans flotte resultater ved VM, PL og senest EM. I 2015 er han klar til at forsvare EM-titlen, når Vejle er vært for EM i parabordtennis.
Tag en HHX eller en erhvervsuddannelse på Vejle Sports College og plej sportskarrieren imens. Der er åbent hus to dage i januar.
Gode råd er dyre, og ekspertråd er bedre end forældreråd. Mia Sørensen, ernæringsvejleder, der er tilknyttet EliteVejle, er ikke i tvivl om, at de unge lytter ekstra godt efter, når rådene kommer fra en ekspert.
EliteVejle og den amerikanske fodboldklub Triangle Razorbacks går ind i et samarbejde, der skal fremme talent- og trænerudvikling samt klubbens organisation. Samtidig bidrager EliteVejle med nyt træningsudstyr.
Som det første klubtræningsmiljø i Danmark anskaffer Team Vejle Orientering nu med støtte fra EliteVejle træningsanalyseværktøjet TracTrac.
Endnu en godt sportsår er gået. 2013 har været et fantastisk år for EliteVejle og de klubber og talenter, vi støtter og samarbejder med. Vi takker alle vore samarbejdspartnere for opbakningen.
De økonomiske budgetter for dansk eliteidræt i 2014 er faldet på plads for 22 specialforbund. Team Danmark støtter det kommende år de 22 specialforbund med 77,2 mio. kroner – det er 5,1 mio. kroner mere end i 2013.
Danmarks Mesterskaberne 2013 i Taekwondo er netop blevet afholdt – og Vejle Taekwondo Klub fik i den anledning 4 nye Danske Mestre.
Team Danmark har netop bevilget 5,1 mio. kroner til nyt udstyr til fem olympiske sportsgrene. De får materiel af allerhøjeste kaliber frem mod OL 2016 i Rio.
Når der i 2016 skal kæmpes om OL-guld, bliver det forhåbentlig med en 16-årig vejlenser på taekwondomåtten. Han hedder Emil, han er ambitiøs, og så har han planen klar.
Kom og hør om dine muligheder når Team Danmark holder informationsmøde om ungdomsuddannelser torsdag 28. november 2013 kl. 19 på Vejle Stadion.
Int. Schleswig-Holstein Cup 2013 skulle bruges til at "pudse" formen af inden det kommende DM. Og de to talenter Omar og Mads viste med al tydelighed, at de var klar til de Danske Mesterskaber.
Magnus Dewett fra OK Snab vinder Løberen League, der er Dansk Orienteringsforbunds Juniorrangliste, og han er udtaget til junioreliten i 2014.
Josefine Linds flotte sæsonafslutning er ikke gået ubemærket hen, så den 1. november blev Josefine ringet op af juniorlandstræner Emil Thorsen, der kunne meddele hende, at hun var blevet udtaget til DOF’s juniorelite.
Vejle Svømmeklub Triton er den mest vindende klub i Danmark udenfor hovedstaden målt på medaljer for årgangsgruppe 2. Bevistet kom igen ved de Vestdanske Kortbanemesterskaber.
Ajax Amsterdam og F.C. Barcelona benytter sig af det, og Vejle Boldklubs ungdomsafdeling bliver de næste i rækken. En judotræner skal tilknyttes klubben for at give spillerne en mere alsidig træning.
U16 landsholdet deltog i weekenden 25.-27. oktober i ungdoms EM i orienteringsløb i Portugal. Her deltog Josefine Lind og Jens Christian Gammeljord fra TVO på fornem vis og det blev til guld for Josefine.
De to orienteringsløbere, Josefine Lind og Magnus Dewett, har skrevet under på personlige aftaler med EliteVejle. Aftaler der blandt andet støtter udlandsture, hvor de udfordres i langt højere grad end i Danmark.
En ny idrætspolitik skal skabe en fælles retning for udviklingen af idrætten i Vejle Kommune for de næste fire år. Samtidig skal den gøre det nemmere og sjovere at være frivillig.
Eliteidræt og skader følges ofte ad. Du kan imidlertid gøre meget selv for at undgå skaderne. Få mere viden på Team Danmarks basalkurser d. 18. november.
EliteVejle er de første i Danmark, der har indgået et samarbejde med Dansk Orienterings-Forbund (DOF). Aftalen fremmer talentudviklingen i forbundets talentcenter Syd Vejle.
Vejle Taekwondo Klub’s Teknik hold er i stærk fremgang, både elevmæssigt og medaljemæssigt. For nyligt blev der holdt audition, hvor kun de mest seriøse talenter blev udtaget til et Talenthold.
I år uddeler Nordea Gør det muligt-prisen til en dansker, som gør en helt særlig indsats for at få børn og unge til at dyrke mere sport og motion. Hvem er din kandidat?
Når de Paralympiske Lege i Rio skydes i gang i 2016, bliver det forhåbentlig med deltagelse af lokale Vejle-skytter. En ny aftale, der er den første af slagsen i Danmark, skal hjælpe skytterne på vej.
Vejle har fået tildelt værtskabet for EM i parabordtennis 2015. Det blev offentliggjort ved afslutningen på dette års EM i Lignano, Italien. Et stærkt lokalt samarbejde har banet vejen for valget af Vejle.
Team Danmark holder i år fem informationsmøder, hvor du får en grundig introduktion til, hvordan
du kan kombinere ungdomsuddannelse og elitesport. Et af møderne er i Vejle d. 28. november.
Jens Christian Gammeljord og Josefine Lind er blevet udtaget til U-16 landsholdet. De skal repræsentere Danmark ved europamesterskaberne for ungdomsløbere i slutningen af oktober i Portugal.
I weekenden skal de fleste af Vejle Svømmeklub Tritons konkurrencesvømmere til Forum Horsens Cup, men ikke Line Hededal. Hun er nemlig udtaget til Dansk Svømmeunions årgangslandshold også kaldet i-TUP.
Seks klubber i Vejle Kommune har gennemgået en analyse af klubben og ledelsen. Undersøgelsen viser, at eliteklubberne i Vejle i gennemsnit scorer flere point end resten af landsgennemsnittet.
I weekenden 14-15. september var Klinteskoven på Møn ramme om de to prestigefyldte konkurrencer, DM Stafet og DM Lang. TVO løberne leverede fremragende resultater.

Giv et skulderklap til de frivillige i foreningslivet, når der den 27. september er frivillig fredag.

Ved de danske ungdomsmesterskaber (DMU) i atletik i NRGI Park i Aarhus blev det til 7 flotte DM-medaljer til Vejle IF's ungdom - 4 guld (mesterskaber), 1 sølv og 2 bronze.
– meningsfyldt sportssatsning, en god investering eller bare ren CSR?
Team Campus Vejle Middelfart. Navnet minder kun lidt om Team Saxo-Tinkoff. Sportsdirektøren hedder ikke Bjarne Riis, men i stedet Henrik Kragh. En ting har holdene alligevel til fælles, de vil vinde!
Onsdag d. 4. september var der møde i Eliteidrætsrådet. På dagsordenen var bl.a. status på klubudviklingen i EliteVejle.
Morten Örnhagen Jørgensen hentede guld i H-14 og Nina Najbjerg bronze i D-20 ved DM i orienteringsløb på mellemdistance i Thorsø Bakker.
Juniorlandsholdsløber Magnus Dewett, OK Snab opnåede en sikker 3. plads i en stærkt besat H17-20-klasse ved DM i Orienteringsløb på mellemdistancen.
TVO-løberne hentede guldmedalje ved de jysk-fynske mesterskaber i orienteringsløb, der blev afviklet i et varieret og udfordrende terræn på Rømø.
Så gik sommeren, men sommer betyder ikke stilhed for de unge Kraftcenter roere ved Vejle Kajakklub.
De bedste danske og udenlandske taekwondo kæmpere mødtes til sæsonens første, store internationale stævne. Vejle Taekwondo Klub deltog med deres p.t. 5 bedste kæmpere – og alle 5 tog medaljer hjem.
Søndag 18. august 2013 afholdte EliteVejle den årlige dragebådsregatta, som en del af Vild med Vand i Vejle. Rødkilde Gymnasium genvandt titlen og dermed også håneretten overfor de andre ungdomsuddannelser.
Vejle havde tirsdag besøg af repræsentanter fra Det Internationale Bordtennisforbund. De skulle se på forholdene i Vejle, inden de bestemmer, hvor EM i parabordtennis i 2015 skal placeres.
Bestyrelsen i Vejle Svømmeklub Triton har lagt sidste hånd på revisionen af klubbens vision, målsætninger og udvik­lings­plan, som skal gælde for 2013-2016. Det bliver med en ny cheftræner i spidsen, da Kennet har fundet nye udfordringer.
EliteVejle har netop indgået en aftale med Mia Sørensen, der er ernæringsvejleder. Samarbejdet skal sikre, at de unge eliteudøvere kan optimere deres viden inden for sund kost og rigtig ernæring.
I fredags tog EliteVejle imod de nykårede europamestre i voltigering.
Til efteråret er der flere uddannelsestilbud fra Danmarks Idrætsforbund. Tilbud der kan styrke trænere i eliteklubberne. DIF starter nemlig nye hold op på både Diplomtræneruddannelsen og Coachinguddannelsen.
Med et fantastisk flot løb var Anne Nielsen fra Vejle Kajakklub med til at sikre dansk VM-bronze i U-23 firerkajak.
Rikke Laumann/Lasse Kristensen/Ghost Alfarvad Z fra Voltigeringsklubben Thommysminde har gjort det igen: Sikret guld til Danmark ved EM i voltigering i Østrig.
Følg Team Danmark på Facebook. Her går de tæt på de danske verdensklasseatleter, bringer den nyeste viden fra Team Danmarks eksperter og holder dig orienteret om sidste nyt i dansk elitesport.
Ole Damgaard og Bruno Lindskjold er for nyligt indtrådt i Eliteidrætsrådet. De kommer begge med solid erfaring fra uddannelsessektoren og de skal begge være med til at forbedre mulighederne for at kombinere elitesport og skolegang i Vejle.

Læs portræt af Ole Damgaard her

Læs portræt af Bruno Lindskjold her
Triton deltog i sidste uge i Danske Årgangs Mesterskaber for grp. 1 svømmere, DM og DJM på Bellahøj Svømmestadion. Svømmerne leverede pragtpræstationer, og det blev til mange medaljer og rekorder.
Den vejlensiske svømmeklub, Triton Vejle, vandt medaljer på stribe, da de bedste svømmetalenter i landet var samlet i sidste weekend. I EliteVejle glæder man sig over de positive resultater.
Den nye rammeaftale bliver omdrejningspunktet for samarbejdet mellem Kulturministeriet og eliteinstitutionen frem mod 2016.
Lørdag d. 29. juni er der topopgør i National Ligaen. Kom og se finalisterne fra de seneste 5 danske finaler, når Triangle Razorbacks tager imod Gold Diggers. Der er kampstart kl. 19.00 og der er garanti for god underholdning.
Fredag 28. juni gælder det Danmark mod Spanien, når det danske kvindelandshold i fodbold spiller den sidste testkamp før åbningskampen ved EM i Göteborg. Kom og støt holdet, der er gratis entré på Vejle Stadion. Dørene åbnes kl. 17, og der er kampstart kl. 18. Du skal bare møde op og gå af indgang B til venstre for hovedindgangen. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Dorthe Bjerre på dorbj@vejle.dk.
 
Michael Cabel fra Vejle Sportscollege er i weekenden blevet dansk juniormester i cykling. Det er hans ottende sejr i foråret. Mathias Bregnhøj fra Team CVM fik en flot 12. plads.
Fredag den 14. juni var OK Gorm arrangør af de jysk-fynske mesterskaber i sprintorientering. 10 TVO løbere deltog og det blev til fem medaljer.
Folkeskoleforliget betyder, at de særlige klasser for idrætstalenter i 7. – 9. klasse nu bliver permanente.
25. maj var en stor stævnedag for kæmpere og teknikudøvere i Vejle Taekwondo Klub. Der afholdtes både Nordiske Mesterskaber i Finland – og Danish Open.
Vejle jagter succes ved De Paralympiske Lege i 2016. I dag fremlagde EliteVejle og Dansk Handicap Idræts-Forbund en plan for en ny elitesatsning. Aftalen skal både gavne elite- og breddeidrætten.

Tak til Vejle Judo Klub for et rigtig godt og veludført Nordisk Mesterskab i Vejle i weekenden d. 25.-26. maj. Det kan vi kun være stolte over i Vejle! Stor ros til teamet bag stævnet.

Magnus Dewett, OK Snab, er blandt de 12 løbere, der skal repræsentere Danmark ved Junior VM i orienteringsløb (JWOC) den 1-6. juli i Hradec Kralové i Tjekkiet.
En del TVO-løbere deltog i DOFs testløb for Eliten. Her imponerede Josefine Lind - men også andre TVO-løbere leverede gode præstationer.
Det 11. Internationale Berlin Open 2013 afholdtes den 11. maj 2013 og senior Landsholdskæmper, Katrine Lønbæk fra Vejle Taekwondo Klub,  forsvarede sin mester titel fra sidste års Berlin Open.
Det ny-etablerede cykelhold Team CVM junior, der er en forkortelse for Team Campus-Vejle-Middelfart junior, fik 2. pinsedag sin første podieplacering.
Torsdag d. 23. maj 2013 var der møde i Eliteidrætsrådet. Her blev det besluttet at godkende to nye lokalt prioriterede idrætsgrene - nemlig handicapidræt og amerikansk fodbold.

EliteVejle uddeler i år mere end 600.000 kroner til eliteklubberne i Vejle, så talentudviklingen fortsat kan udvikles. Målet er, at der skal skabes bedre træningsmiljøer for talenterne, og når den Olympiske ild tændes i 2016, skal OL have deltagelse af lokale talenter fra Vejle.
Eliteidrætsmiljøet i Danmark er i god form. Det viser undersøgelsen ”Elitesportsmiljøet i Danmark 2012”. De fleste atleter, sportschefer og trænere er tilfredse med mulighederne og støtten i hverdagen. Men der er også plads til forbedringer.
EliteVejle inviterer til workshop om talentudviklingsmiljøer anno 2013. Hvilke udforinger og muligheder ser vi - og hvordan sikrer vi en langtidsholdbar og bæredygtig talentudvikling for udøverne, trænerne og lederne?
Ved Malmö Open teknik stævne, lørdag den 20. april, var Vejle Taekwondo Klub repræsenteret ved 4 teknik udøvere: Oliver Johansen, Maria Bendsen, Caroline La Cour og Anne-Sofie Voersaa.
17-årige Magnus Dewett fra orienteringsklubben Snab har leveret en meget stabil og overbevisende sæsonstart. Han har dermed placeret sig øverst på dansk orienteringsforbunds juniorrangliste.
En skolegang kombineret med eliteidræt, det lyder som et drømmescenarie for mange sportsudøvere. Til sommer starter der 30 nye elever i EliteVejles eliteidrætsklasser på Nørremarksskolen i Vejle.
Tre nye faglige profiler er ansat i Team Danmark til blandt andet at udvikle de nye tilbud til talenter og forbund i den kommende tid.
Vejle Judo Klub modtog den 10. april EliteVejles Talentpris. Valget faldt blandet andet på baggrund af klubbens trænerstrategi. Det betyder, at klubbens egne trænere skal hæves til europæisk trænerniveau.
Det blev en utrolig fin weekend for orienteringsløberne fra TVO, da OK Esbjerg afviklede de danske mesterskaber.
Der kommer fornemt besøg, når Vejle Judo Klub til maj afholder Nordiske Mesterskaber i judo. Her vil Judo Nordic-maskotten "Tanuki" lægge vejen forbi for at skabe glæde og hjælpe udøverne.
Vejle Judo Klub modtog onsdag d. 10. april EliteVejles Talentudviklingspris. Klubben har nedsat et Eliteudvalg, som har en klar strategi og målsætning med talentarbejdet -  det giver i dag bonus.
10 millioner kroner ekstra til OL-holdets forberedelser alene i 2013. Det er startskuddet på det nye fireårige partnerskab mellem DIF, Team Danmark og Dansk Supermarked.
Det blev til ikke færre end 6 medaljer til TVO, hvoraf 4 af guld, ved Dansk Orienterings-Forbunds første danske mesterskaber natten til søndag d. 7. april.

Den 18. - 21. april 2013 er der U16-21 EM i Moldavien og fra Vejle Taekwondoklub er den talentfulde Emil Lind Sørensen udtaget.
EliteVejle har det seneste halve år haft fokus på sportspsykologi. Trænerne skal blive bedre til at inddrage det mentale i træningen. Et vellykket kursusforløb baner vejen for en inspirationsdag d. 17. maj.
En gruppe fra EliteVejles klubnetværk var d. 10. - 12. marts på studietur til Oslo. Formålet var at studere Norges modeller og strategier for talentudvikling og et centralt punkt var ungdomsuddannelserne.
Hun træner judo mindst fem gange om ugen. Dertil kommer styrke- og løbetræning. Sådan er hverdagen for Vejle-pigen Louise Hansen, der er et af Danmarks største judotalenter. Målet er en OL-deltagelse.
Lørdag 23. marts var der brudeløb i gågaden i Vejle. EliteVejle var ansvarlige for start- og målområdet, og de kommende brudepar blev fløjtet i gang af formand for EliteVejle og håndbolddommer Per Olesen.
Elitesporten udvikler ikke kun vindere til internationale mesterskaber. Eliteatleter er også efterspurgte hos erhvervslivet, hvor deres målrettede og resultatorienterede arbejdstilgang er en efterspurgt vare.
1 Guld, 1 Sølv og 1 Bronze medalje blev det til, da Ødsted Moo Duk Kwan deltog i De Europæiske Mesterskaber i Tang Soo Do.
Torsdag 14. marts blev der afholdt møde i Eliteidrætsrådet. Mødet blev holdt på Vejle Idrætsefterskole.
6 af Vejle Svømmeklub Tritons svømmere deltog i Skovbakken Cup. Holdet bestod af Mathilde Sørensen, Freja Hyldgaard, Katrine Jensen, Anna Hededal, Isabell Eriksen og Mads Juul.
I februar afholdtes det svenske Taekwondo kampstævne Trelleborg Open. Og her blev det Vejle Taekwondo Klubs yngste kæmpere, der kom hjem med medaljer.
Finalestævnet i Region SYD turneringen blev afholdt lørdag 2. marts med succes. For andet år i træk tog gruppe 3 GULD hjem til Triton.
Kom og oplev den forrygende stemning, når 30 kommende brudepar løber om æren og præmier for 100.000 kroner i Vejle midtby. EliteVejle er ansvarlig for start og mål ved City Vejles Brudeløb den 23. marts.
Michael Andersen, direktør i Team Danmark, var torsdag den 21. februar på besøg i Vejle. Her her gav han et oplæg om idræt på kommunalt niveau med fokus på bredde, talent og elite.
Tirsdag 19. februar 2013 afholdte Team Danmark idrætspolitisk konference for elitekommuner. Konferencens tema var, hvordan vi i Danmark sikrer talent- og elitemiljøer på internationalt niveau.
Center Manager for BRYGGEN, Søren Søltoft Holmboe, er trådt ind som en aktiv del af Eliteidrætsrådet under EliteVejle.
Team Danmark øger støtten til kajakroerne. Støtten forbedrer vilkårene for atleterne på elitecentret, en af dem er den lokale roer Anne Nielsen fra Vejle Kajak Klub.
I weekenden den 2.-3. marts slår BRYGGEN dørene op til en weekend i idrættens tegn. Her vil de lokale eliteidrætsklubber og EliteVejle i samarbejde stå for et arrangement, hvor børn og voksne i alle aldre får lov at prøve kræfter med bl.a. kajak, taekwondo, håndbold og fodbold.
Team Danmark støtter i 2013 Dansk Handicap Idræts-Forbund med 1.303.000 kr. Det er en stigning på 500.000 kr. i forhold til 2012. En velfortjent løftestang til handicapidrætten.
Nyt idrætsmedicinsk samarbejde mellem Fysiocenter Vejle og EliteVejle skal hjælpe Vejles idrætstalenter med den rette skadesforebyggende træning.
EliteVejle har planer om at få lokale idrætsudøvere med til OL i Rio 2016. Derfor gør de nu brug af Vejle Boldklub Koldings store netværk, når der skal samles sponsorkroner ind til talentarbejdet.
Campus Vejle har indgået en sponsoraftale med Middelfart Cykel Klub for året 2013. Det nye cykelhold kommer til at hedde Team CVM – Team Campus Vejle Middelfart.
Ved Begynder/Øvet Cup Taekwondo Teknik i Munkebo deltog Maria Bendsen fra Vejle Taekwondo Klub i 3 kategorier - og kom hjem med 3 medaljer.
EliteVejle uddeler talentudviklingsprisen ved Vejle Kommunes idrætsfest 10. april 2013 i DGI-huset. Du kan nominere en klub eller en ildsjæl, som har gjort en særlig indsats for talenterne og talentudviklingen i Vejle.

Send din indstilling samt en kort begrundelse senest 10. marts 2013 til peter@elitevejle.dk.
De superseje superhelte fra Vejle Svømmeklub Triton gav den fra starten gas ved DM for årgangshold og der blev sat en masse personlige rekorder.
Det er nu tid til at indstille kandidater til Vejle Kommunes idræts-  og kulturpriser. Fristen for at indstille kandidater er 1. marts 2013.
Mental styrke kan blive den afgørende faktor for, om U19-landsholdet i fodbold når det store mål om at kvalificere sig til EM. Derrick Nissen fra Vejle Boldklub Kolding er udtaget til U19-landsholdet og skal være med til at realisere drømmen.
28 supertalenter får endnu bedre muligheder for at nå deres sportslige drømmemål. En af dem er Danmarks mest lovende skytte, Camilla Andersen, der til dagligt går på Campus Vejle.
Her er studiejobbet til dig, der brænder for sport og kan få Vejle på sportslandkortet! EliteVejle søger hurtigst muligt en studerende, som kan hjælpe med journalistiske opgaver 5-10 timer om måneden. Du skal være med til at, fortælle de gode historier om eliteprojektet, talenternes sejre og store øjeblikke.
Daniel Wagner Jørgensen vandt prisen som "BESTSELLERS olympiske håb" 2012. EliteVejle ønsker STORT TILLYKKE til Daniel med den flotte pris!
Fredag 11. januar fra kl. 15.00 - 16.30 er interesserede idrætsudøvere og forældre samt klubledere
velkomne til informationsmøde om Vejle Sportscollege.
De danske orienteringsløbere har verdensklasse. Både når det drejer sig om EM- og VM-medaljer, om talentudvikling og løbernes evne til at bruge ny forskning og teknologi i den daglige træning.
Team Danmark har sat navn på de første 20 sportsgrene, som de samarbejder med i det kommende år. 64 mio. kr. bliver nu investeret for at skabe sportslig udvikling hos de udvalgte atleter og sportsgrene.
Lørdag, den 1. december var 8 kammerater fra Vejle Taekwondo Klub i Hadsten, hvor udøvere fra flere danske klubber samledes til Dan-graduering - og opnåede en ny bæltegrad.
DM_2012_VejleTaekwondoKlub
5 udøvere fra Vejle Taekwondo Klub vendte hjem med titlen: DANSK MESTER.
Åbent hus på NM 271112
Godt 75 interesserede elever og forældre mødte op til åbent hus arrangementet på Nørremarksskolen tirsdag aften.
Trænerkursus nov 2012
16 trænere har indledt et kursusforløb, som skal give dem mere indsigt i den mentale træning.
I kamp blev det imponerende resultat 4 x guld, 1 x sølv + fighter pokalen – og derudover blev Vejle Taekwondo Klub den 3. mest vindende klub til dette stævne.


EliteVejle og Vejle Kommune 2012
Vejles borgmester Arne Sigtenbjerggaard og direktør for Team Danmark Michael Andersen underskrev torsdag 8. november 2012 en ny fireårig samarbejdsaftale, som fortsat skal sikre talentudviklingen i Vejle Kommune.

Teakwondo
Vejle Teakwondo klub klarede sig fint til Trelleborg Open - trods tekniske problemer og manglende erfaring med elektroniske kampveste.
Judo
Regions- og weekendtræning sammen med Amager Judo Klub.
Taekwondo
Årets første Taekwondo teknik stævne, Talent Cup teknik i Munkebo lørdag, den 4. februar var noget af en begivenhed for Vejle Taekwondo Klub’s teknikhold, som stillede med hele 11 deltagere.
Judo stævne i Galten
Ved seneste U20-stævne der blev afholdt i Galten, viste Vejle Judo Klubs unge, at de er til at regne med.
Ud af 20 mulige hjemtog Vejles unge judo-kæmpere 13 medaljer – et helt fantastisk resultat.
taekwondo
Omer Dawoud og Mads Lind Sørensen, to af Vejle Taekwondo Klub’s mindste kæmpere er netop hjemkommet fra et vellykket kampstævne i Stuttgart.
Kajak
Vejle Kajakklub markerer sig med hele 3 danske mesterskaber ved årets kajak ergometer Danmarksmesterskaber.
Nyhed fra Team Danmark - 3. februar 2012
Kan du hamle op med OL-atleterne? Deltag i konkurrencen og vind en tur i Team Danmarks træningslokale, hvor du bliver testet af Mads Brink, der er fysisk træner for en række OL-atleter.
Nyhed fra Team Danmark – 1. februar 2012:
Bilka, Føtex, Netto og stormagasinet Salling har i dag overrakt en check på 10 mio. kr. til Team Danmark. Donationen skal styrke de danske OL-talenters kamp for at komme til OL i Rio 2016.
elitevejle
Der var sølv og bronze til to kæmpere fra Vejle Taekwondo Klub.
sølv
Ødsted Moo Duk Kwan Tang Soo Do & Taekwondo klub vandt sølv ved Budo Nord Scandinavien Open søndag den 6/11 2011.
judo
Inspirerende fransk gæstetræner udfordrer bredde- og talentkæmpere i Vejle Judo Klub.
Taekwondo
Vejle Taekwondo Klub tog medaljer ved årets A-klasse stævne i Bonn.
Taekwondo
Vejle Taekwondo Klub har været afsted til stævner på Sjælland og i Brande. Alle kom hjem med medaljer.
Taekwondo
Camilla Bruun Nielsen fra Vejle Taekwondo Klub fortsætter kursen mod landsholdet.
Belal originalen
Sidste weekend drog Belal Dawoud fra Vejle Taekwondo Klub sammen med resten af det danske landsholds kæmpere til Warszawa, Polen for at deltage i Polish Open 2011, hvor de danske kæmpere skulle prøve benene af med et par kampe (for Belal’s vedkommende blev det til fire) før Europamesterskaberne for Juniorer den 06.10. – 09.10.2011 i Paphos på Cypern.
DM
Ved DM Stafet og DM Lang i weekenden markerede TVO-løberne fra OK Gorm og OK Snab sig på fornem vis.
VTK
Lørdag, den 10. september blev de tre første 8-årige gradueret til sort Mon bælte i VejleTaekwondo Klub.

find arrangement

kategori

periode   
 

Et familievenligt sted

I Børkop Svømmehal tager personalet ekstra godt imod gæsterne.jpg

Der er dømt hygge og gæstfrihed på højeste plan, når man besøger svømmehallen i Børkop. Billige priser og jordnært personale er samtidig noget af det, der tiltrækker gæsterne.

Læs mere om Børkop Svømmehal her

 
 
Oplev Vejle