find arrangement

kategorier


periodeseneste nyt

Fredag 5. september – på Den Nationale Flagdag – fejrer Vejle Kommune de soldater og andre, der er eller har været udsendt af Danmark på en international mission. Arrangementet i år er specielt, fordi Vejle Kommune på flagdagen vil afsløre en mindesten for de udsendte.
Naturens dag 2014
Der er bl.a. skattejagt ved Høgsholt Bæk, svampetur i Jelling Skov, prøv en havkajak på Fårup Sø, gå, løb eller cykel på ny kløversti, pandekager med nyslynget honning på Haraldskær, klatreaktiviteter i Sønderskov, se hvilke fisk der er i Kvak Møllesø eller måske var det noget med en snorkeltur på stenrevet ved Tirsbæk Strand?

110.000 borgere
Det skal fejres! "Familieforøgelsen" hyldes med en fotokonkurrence på Facebook, hvor du kan dele dine bedste oplevelser og steder i Vejle. Upload dit ”Vejle Moment” og fortæl, hvorfor Vejle Kommune er det bedste sted i verden. De 110 bedste, sjoveste eller skøreste fotos udgives samlet i en online publikation, og der er lækre præmier til de 5 billeder, som får flest stemmer.

Læs mere om Vejle Kommunes gode udvikling
Hjemmeside Naturkvalitet
Naturkvalitetsplanens formål er, at sikre god naturkvalitet på vores mest værdifulde beskyttede naturområder. Planens mål og retningslinjer vil blive brugt som administrationsgrundlag i sager om aktiviteter eller indgreb, som kan påvirke de naturområderne. Naturkvalitetsplanen vil ligeledes blive brugt til at prioritere kommunens naturpleje og -projekter.

Du kan komme med ideer og forslag frem til d. 10. septmeber 2014. Ideer og forslag sendes til petru@vejle.dk
cykelløb kræftens bekæmpelse
Lions Club Vejle og Kræftens Bekæmpelse arrangerer cykelløb i Vejle 7. september, hvor alle kan deltage. Der er frit valg imellem distancerne 25, 65 og 110 km. I Vejle er start- og målområdet ved Vejle Amts Folkeblad på Bugattivej. Løbet afvikles i 10 byer landet over, og overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse.
Post Danmark Rundt
Endnu engang skal cykelrytterne i cykelløbet Post Danmark Rundt prøve kræfter med én af byens stejleste veje på den såkaldte kongeetape fra Skanderborg til Vejle.
Startskuddet til 3. etape lyder fredag den 8. august 2014 i Skanderborg og efter 176 kilometer rammer rytterne opløbsstrækningen i Vejle.
Beachvolley
Nørretorv i Vejle er blevet omdannet til Sandtorv med beachvolleybaner, palmer og loungestemning resten af sommeren! Banerne er åbne for alle, og du kan låne en bold i optikerbutikken Smarteyes i Nørregade og udenfor normal butiksåbningstid hos restaurant Hellas Taverna.
Økolariet
Se f.eks. særudstillingen "Dyr i Krig", få inspiration til byhaver, Kryds og Bolle battle, feriequiz, naturture m.m.

5 udvalgte

 

Gratis frokostjazz med middelhavsstemning i Røde Mølle

Køb/bestil billet til dette arrangement
lø 30. august 2014, kl. 11-13
Spinderihallerne
 
 

Røde Mølle festaftener

Køb/bestil billet til dette arrangement
lø 30. august 2014, kl. 18-01
Spinderihallerne
 
 

Rasmus Seebach

Køb/bestil billet til dette arrangement
lø 30. august 2014, kl. 19
Vejle Musikteater
 
 

Frokostjazz med middelhavsstemning i Røde Mølle

Køb/bestil billet til dette arrangement
sø 31. august 2014, kl. 11-13
Spinderihallerne
 
 

Sommerkoncerter i Skyttehushaven

Køb/bestil billet til dette arrangement
sø 31. august 2014, kl. 15-17
FestiVejle
 
 
Oplev Vejle